Pluk de dagcreme 50ml

 

Miracles By Stella Pluk De Dag Crème beschermt je huid gedurende de gehele dag tegen de schadelijke invloeden van buitenaf met een combinatie van biologische verzorgende oliën en Aloe Vera. Deze vegan dagcrème helpt de huid bij het herstellen van de balans van binnenuit met Mango-olie die zelfs de meest droge huid weer zacht maakt.

 

De verschillende verzorgende oliën zoals zonnebloem-olie, mango-olie, kokos-olie, jojoba-olie, macadamia-olie en lavendelolie maken deze dagcrème geschikt voor alle huidtypes.

 

Brand: Miracles by Stella

 

 

€ 26,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Goede nacht creme 50ml

 

Miracles By Stella Goede Nacht Crème herstelt je huid gedurende de gehele nacht van de schadelijke invloeden van overdag met een heerlijke mix van biologische verzorgende oliën. Deze vegan nachtcrème helpt de huid bij het herstellen van de balans van binnenuit met amandelolie die zelfs de meest droge huid weer zacht maakt.

 

De verschillende verzorgende oliën zoals goudsbloemextract (Calendula), lavendelolie, jojoba-olie, macadamia-olie, amandel-olie en heldere arganolie maken deze nachtcrème geschikt voor alle huidtypes.

Het heerlijke aroma van de Damascus-roos maakt het helemaal een feestje om elke nacht aan te brengen.

 

 

Brand: Miracles by Stella

 

€ 28,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1