De edelstenenset is een prachtig cadeau voor een dierbaar iemand of gewoon voor jezelf

 

Zodra je een setje edelstenen hebt gekozen die het beste bij jou past, wil je de kracht en energie natuurlijk optimaal ervaren.

Edelstenen werken het best wanneer je hiermee in aanraking komt of dicht bij je draagt.

Hoe dichterbij hoe krachtiger de stenen werken! 

Wil je weten welke edelstenen essentieel voor jou zijn, hieronder vind je een inleiding die je wegwijs maakt in kristallenland

 

*De edelstenen van lief leven zijn mooi verpakt,

inclusief een passend gedichtje en een kaartje met uitleg over de stenen

 

 

 
Setje Bescherming

 

Edelstenen set bescherming geeft veiligheid voor situaties waar je dit nodig hebt. Een set die vooral in Corona tijd een gevoel van veiligheid kan geven. Inclusief 3 stenen, gedichtje en cadeauzakje.

Inclusief edelstenen: Opaal, Fluoriet, Golden Healer en gedicht over de bescherming edelstenen set en werking van de stenen.

 

Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander: extra bescherming. De edelstenen set Bescherming bevat 3 stenen die jouw stressniveau en andere prikkels die gevoel van onveiligheid geven verminderd. De stenen werken in combinatie versterkend. 

Opaal (bruin/rode steen): De edelsteen Opaal is beschermend en activeert. Deze steen stimuleert vrolijkheid, optimisme, levenslustigheid, spontaniteit en creativiteit. Eigenlijk alles waar je op angstige momenten behoefte aan hebt. Kan ook veel wit bevatten.

Fluoriet (groenachtige steen): Fluoriet absorbeert negatieve gevoelens en beschermt tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en andere negatieve invloeden. De edelsteen maakt ook je hoofd helder en vermindert ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen en verwerking van informatie. Dit is de beste steen voor bij examens, studie of leerstoornissen (zoals dyslexie). Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale blokkades te verlichten zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit.

Golden Healer(gelige steen): De naam zegt het al, het is een genezende steen met zachte en vredige energie. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen. Golden Healer wordt vaak ingezet bij healings omdat het genezing op verschillende niveaus bevordert. Een gouden combi met de andere twee edelstenen.

 

De edelstenen worden afgesneden en hierdoor ziet iedere edelsteen er uniek uit. Jouw edelsteen heeft dus ongeveer dezelfde kleuren als op de afbeelding maar kan er qua vorm en kleursamenstelling anders uitzien.

€ 19,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Setje Kracht

 

Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander: extra kracht. De edelstenen set Kracht bevat 3 stenen die jouw vanuit je innerlijke kracht laten stralen. Ook als het voelt alsof de wereld vergaat, de stenen breng je terug naar jouw oerkracht. De stenen vullen elkaar aan en hebben allen hun eigen kracht.

Inclusief edelstenen: Apatiet, Jaspis Braccie, Tijgeroog en gedicht over de Kracht edelstenen set en werking van de stenen.

Apatiet (blauwe steen): De edelsteen Apatiet staat bekend om het verhogen van je motivatie. Het geeft je net dat extra setje wat je soms nodig hebt op spannende momenten. De steen helpt je ook beter uit je woorden te komen. Tip: houd de steen in je hand vast tijdens een spannende (telefoon)gesprek op presentatie.

Jaspis Breccie. (rode steen): De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan.

Tijgeroog (gelige steen): De edelsteen Tijgeroog bevordert rust en geeft je kracht om op je eigen intuïtie te vertrouwen. Want die zit vaak echt goed. Een fijne steen om bij je te dragen bij belangrijke keuzes waar je vanuit kracht wil kiezen.

De edelstenen worden afgesneden en hierdoor ziet iedere edelsteen er uniek uit. Jouw edelsteen heeft dus ongeveer dezelfde kleuren als op de afbeelding maar kan er qua vorm en kleursamenstelling anders uitzien.

 

 

 

€ 19,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Setje Ontspanning (uitverkocht)

 

Stress. Het is de oorzaak van veel lichamelijke klachten (fysiek en mentaal). 1 op de 6 medewerkers kampt met stressklachten. Dit setje is daarom onmisbaar in de huidige economie. Inclusief 3 stenen, gedicht over de set en cadeauzakje.

 

Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander: extra ontspanning. In het huidige leven zijn we altijd druk en kampen veel mensen met stress. Ontspanning is dus geen overbodige luxe. De edelstenen set Ontspanning bevat 3 stenen die jouw stress verlagen en prikkels van buitenaf tegenhouden. Het geeft je de ontspanning die je zo nodig hebt.

Inclusief edelstenen: Jade, Rozenkwarts, Maansteen

 

 

Jade (groene steen): De edelsteen Jade trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt bescherming tegen o.a. ziekte, bedrog, uitbuiting pech en tijdens het reizen. De steen werkt kalmerend en brengt balans in negatieve gedachte en emoties als boosheid, verdriet, angst (stress) en irritatie. De steen kan kalmerend werken op zenuwstelsel en het hart. Ook wordt de steen vaak bij bevallingen neergelegd omdat deze een positieve effect.

Rozenkwarts (roze): Dit is de steen van het hart en de liefde. Het trekt liefde aan, helpt je om liefde te geven en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress. De steen heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stress gerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out). 

Maansteen (bruin/oranje): De Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen (ook bij mannen). Het versterkt dus je yin energie, de vrouwelijke kant in ons allemaal en wat tegen stress helpt. Zoals het effect van in de natuur wandelen, deze energie versterkt de Maansteen.

 

De edelstenen worden afgesneden en hierdoor ziet iedere edelsteen er uniek uit. Jouw edelsteen heeft dus ongeveer dezelfde kleuren als op de afbeelding maar kan er qua vorm en kleursamenstelling anders uitzien.

 

 

€ 19,95

  • Uitverkocht